Monday, October 1, 2007

October Fest!

Taavi tuli Elinale nädalavahetuseks külla, nii armas, Elina on loomulikult väga õnnelik!
Laupäeva õhtul oli septembri kõige suurem pidu koolis ja teemaks oli October Fest, mis kujutas endast vanaegset saksa stiili – meestel põlvpükid, valge pluus, traksid ning naistel põlvini kleidid, põlled, puhvispluusid, juustes lokid või patsid.
Elina kandis ilusat selles stiilis seelikut, mille Taavi talle valis:) Raili laenas teistelt tudengitelt meesterõivad, igati vahva põlvpükstes poisike!
Üritus algas õhtusöögiga, mis oli ülimaitsev: šnitsel, vorstikesed, ahjukartul, salat, jäätisetort toormoosiga … nämmmaa!!! Taustaks mängis saksa rahvamuusika ja kõigil oli tuju laes. Ruum oli kaunistatud spetsiaalsete postrite, paberkujude ning linikutega. Tunne oli nagu olekski päriselt Saksamaal:)
Õhtujooksul toimusid mitmed mängud. Meie võtsime osa, kes suudab rohkem veekanne kätega üles tõsta ning jäime teist ja kolmandat kohta jagama. Aga eks järgmine kord paneme võistluse kinni! Loomulikult keerutasim õhtu jooksul tantsupõrandal jalga ja nautisime pidu hiliste öötundideni.
Pühapäeva varahommikul aeti meid suure kolinaga üles, oli vaja peojärgset ruumi koristada. Raske oli tõusta, aga üles me saime. Ülejäänud päeva olesklesime niisama - mõnulesime ja puhkasime. Õhtul sai Raili teada, et on võimalik minna sauna ning loomulikult kasutas ta selle suurepärase võimaluse ära. Oleme saunast nii väga puudust tundnud.. Nii mõnus oli laval istuda ja leili visata!!! Samal ajal, kui Raili saunas oli vaatasid Elina ja Taavi vanu ja ägedaid Eesti filme: "Vallatud kurvid" ja "Suvi".

1 comment:

margunnar said...

Pidu ja pidu!

Aga kus on eestlaste traditsionaalsed hommikused taarapildid!?