Thursday, October 11, 2007

Eesti kommid

Eile käisime orienteerumas, meie koolist 10. km kaugusel, kuhu läksime ratastega. See koht oli imeline: värvilised sügispuud, päike nende tagant sillerdamas, peegelsile järveke ning metsast natuke eemal kanarbikupõld, kus kõik õrnalt lillatas.
Kell üheksa ootas meid ees lõõgastav õhtupoolik ujulas. Basseinide ümber põlesid küünlad, ümberringi olid puuviljavaagnad ja mängis rahulik muusika. Peale sulistamist kuumas vees läksime sauna ja hiljem koorisime ennast spetsiaalse seguga, nii et nahk oli pärast pehme nagu beebil. Uni tuli magus ja olekski vist magama jäänud, kui 7.15 poleks kell helisenud..
Oi hea, kui hea on neljapäev, sest saame jälle Eesti komme süüa:) Täna tuli külla Raili isa Rein. Tulek oli tal pisut seiklusrikas, sest ta sõitis õigest rongipeatusest mööda, aga kõik lõppes õnnelikult, sest läksime talle autoga vastu.
Railile toodi Eesti ajakirju ja –lehti, nii hea, nüüd on eestikeelset lugemist.
Õhtu käes, nautisime koos maitsvat õhtusööki, arutasime ilmaelu ning peale seda läksid Raili ja Rein mägironimist tegema, millega mõlemad väga rahule jäid. Kooliga paistab Rein rahul olevat ja arvas, et ka Eestis võiks analoogne olla.
Ees ootab põnev nädalavahetus, sest Raili ja Rein rendivad auto ning plaanivad tutvuda ümbruskonnaga. Laupäeval lähevad nad Aalborgi (Põhja-Taani tähtsaim keskus) tuuritama. Elina läheb juba homme Aalborgi, sest peigmees ootab:)

Kaunist sügist ja toredat nädalavahetust kõigile, kes meie blogi loevad:)

No comments: