Wednesday, October 24, 2007

Kitarr!

Nädal on jõudnud keskpunkti ning pole enam palju jäänud nädalavahetuseniJ peale lõunasööki ootas Elinat armas üllatus – pisipakk kallilt kodumaalt, emalt varajane sünnipäevakink.
Esmaspäevast algas meil teine ehk viimane semester siin koolis. Meil on nüüd ka uued põnevad ained nagu storytelling (kuidas enda elust huvitavaid lugusid rääkida) ja kitarri algõpe. Mõlemad tunnid on super ägedad, esimeses õpime ennast paremini väljendama ja teist inimest kuulama ning teises on tunnis..- see on lausa nauding, lõpuks ometi kitarriõpe!! Elina on sellest ammu unistanud, ka Railile hakkas väga meeldima, nüüd tuleb kitarr ikka ära osta, ehk ka jõuluvana loeb seda blogi..
Eesti tüdrukute tuba on kõige, kõige hubasem ja armsam terve kooli peal! Meil on palju küünlaid, kuivatatud roosid ripuvad laest alla ning seintel on palju ilusaid pilte meie. Tõeline ühikatuba – meie kodu!
Täna oli üks naljakas situatsioon: saime valida, kas peale lõunat läheme kajakipolo mängima, mägirattaga sõitma või jõusaali. Elina on haige ja jäi oma hubasesse tuppa kirtarril Terminaatori "Muinasjutumetsa" harjutama ning Raili valis vahelduseks kajakitamisele rattasõidu. Oh, ooo.. teda ootasid ees 12 poissi ja üllatunud näoga õppejõud. „Raili, kas Sa oled varem üldse mägiratast näinud?” küsis õppejõud. Raili hakkas naerma „Loomulikult, Eestis ainult sellised „uhked” rattad ongi, meil pole vanu ja logisevaid, nagu nemad siin Taanis kasutavad”. Mind ei tahetud uskuda, õppejõud seletas üksikasjalikult,mis on käigud, kuidas neid vahetada ja et on kaks käsipidurit, jalapidurit ei ole. Railile näidati mägijalgrattast nagu maailmaimet!
See pilt puust on üleval meie koridori seinal, sinna peale on kõikidel võimalik saada, tegemist on suudluspuuga ja uskuge või mitte, aga mõni on seal juba kahe poisiga..Põnev elu meil siin:)
Viimane pilt on lihtsalt ilus Viborgi õhtupäike, siin on imeliselt kaunis ja kuldne sügis, kui ei usu, tule ja kae ise;) Tervitused nädalavahetuse külalistele, Joss vajuta klahvi!

2 comments:

JanelyN said...

Palju õnne Elina, kallid Eestist! Sinu sünna esimesel kursal jääb alati meelde.. kas nüüd oled sa seda raamatut ka lugema hakanud, mille ma sulle siis kinkisin? Õnnitlused!

R.E.T said...

Jah isegi søbrannad on laenanud seda, påris hea! Aitåh ønnesoovide eest!