Saturday, October 6, 2007

Suplus..

Eilne, reede hommik, algas võrkpallitunniga, kus õppisime õigete sammude pealt palli maha surumist – rõõm, et areneme sellel spordialal ikka edasi ja edasi. Mõlda, et varsti juba pool Taanis olemiseaega läbi – nii kiiresti on aeg läinud!
Teine tund (European today) möödus pool unes, sest me loomulikult rokkisime karokebaaris neljapäeva hilisõhtul ning vähesed unetunnid andsid endast märku.
Pärast lõunat toimus meie jaoks midagi uskumatud – oktoobrikuine suplus! Nimelt oli meil metsik kanuusõit järvel, kus mängsime pallimänge ja rallisime võidu. Tõeliselt äge tunne, et oskame kanuud silmapilgselt õigesse suunda keerata ning kiirelt edasi aerutada – valitseme kanuusid päris hästi. Tunni lõpus toimus kanuudevõitlus, eesmärk oli teine kanuu ümber pöörata, et vastasvõistkond vette kukkuks – oktoobrikuisesse külma järvevette!!! Nalja sai täiega ja vesi ei olnudki nii külm, kui karta võis!
Õhtul sõitis Elina Taavi juurde ja Railit ootasid ees 100 lasteaialast! Nimelt toimus suur üritus kohaliku linna lastele, kus meie kooli 10 tudengit, kaasaarvatud üks rahvusvaheline inimene – Raili, korraldasid lastele mänge, tantse, võistlusi. Väikesed lapsed oli nii hämmingus, et kuidas Raili taani keelt ei räägi, kuidas temaga suhelda saab? Aga nad olid üliarmsad, kallistasid ja neratasid Railile kogu aeg! Ilma sõnadeta saab väga lihtsalt laste südame võita:)

No comments: