Saturday, September 15, 2007

Suvi..

See nädal on möödunud Norra reisuks valmistumise tähe all. Meile on jagatud viimaseid õpetussõnu, kuidas põhjamaa kärestikel hakkama saada ja näidatud huvitavaid videosid. Super-super on see, et meile anti ka spetsvarustus: vihma- ja tuulekindald joped ning püksid, kalipsod, soojad aluspesud, mütsid, kindad.. Mõnus, et kool pakub kõik vajaliku!
Teisipäev oli meil kogu kursusele mõledud vastupidavustreening vabas õhus: jooks, kõhulihased, jooks, seljalihased, jooks, kätekõverdused, jooks, naisekandmine, jooks.. nii me lidusime, nii kuis jõudsime ikka mäest üles ja alla! See treening lõppes suure võistlusega metsas – kahel võistkonnal oli oma mäe otsas võlutorbikud, mida teine võistkond pidi endale saame. Oh jeerum.. see oli naljakas, püherdasime, jooksime, luurasime metsas ringi, lõpuks olid kõik osalejad mudased ja marraskil!
Neljapäev olid Railil liblikad kõhus – nimelt tegi koolibänd ülejäänd kursusele üllatuse ja esines siiani õpitud lauludega, kus Raili pidi soolot laulma. Ui, ui ... see oli hirmuäratav, aga esinemine läks väga hästi! Võibolla saab Railist veel Viborgi superstaar:)
Neljapäeva õhtu möödus jällegi, nagu kõik eelnevad neljapäevad, karaoke baaris. See kord oli aga see eriline, sest meie, eesti tüdrukud, võtsime julguse kokku ja laulsime taani keeles karaoket. Kui aus olla, siis see kukkus välja kohutavalt, sest ei ole lihtne laulda tundmatus keeles võõrast meloodiat. Aga see eest oli nalja nabani, kõik pidulised elasid meile tulihingeliselt kaasa ning endal oli naeratus kõrvuni:)
Võrkpalli trennid lähevad meil aina paremini, treener jagab vahest isegi kiidusõnu! Loodame väga, et pärast nelja kuud, oleme väikesed profikesed:)
Igal nädalavahetusel on meil väikesed kohviõhtud (kohviõhtud = väike peoke) koolimajas, kus lisaks laupäevaks/pühapäevaks kooli jäänud tudengitele, võtavad üritusest osa ka mõned õppejõud. Eile, reedel, oli meil see kohviõhtu, kus riietusstiiliks oli „suvi” ja ka muusika oli vastav. Kõik olid nii kiftilt riides: päikseprillid, lillelised püksid, seelikud, erksad värvid. Nii, nii äge pidu oli, saime kõvasti tantsida, võtsime limbotantsust ja mitmetest mängudest osa. Öösel kahe ajal vaatasime veel filmi „Ring 2”, me pole normaalsed – öösel magatakse ju :)
Järgmine nädal seilame Norra jõgedel ja magame kõik ööd väljas telkides – ei saa mainimata jätta, et läheme ekstreemse grupiga reisule! Hoidkem pöidlaid, et ilm tuleb päikseline ja tuulevaikne!

No comments: