Saturday, September 8, 2007

Suur üllatus!

Neljapäeva pärastlõuna oli meil vaba, läksime suurele šoppingutuurile. Leidsime nii palju ägedaid ja ilusaid riiedeid, aksessuaare..
Tulime koju, avasime toa ukse ja meid ootas ees SUUR ÜLLATUS - sõbrad Eestist (Marka, Elari, Kristjan ja Martin)!!! Meie silmad olid suured, suud pärani lahti ning süda põksus rõõmust rinnus. Ei ole võimalik, mida te siin teete? Meil ei olnud õrna aimu ka, et nad meile külla plaanivad tulla. Raili ja Elina hüppasid ning kargasid rõõmust!
Kui sõbrad Eestist külas, siis pidime loomulikult neid viima meie iga neljapäevasele karaoke baari peole! Pidu oli super nagu alati, kuigi vürtsikam, sest baaris oli rohkem, kui kaks eestlast! Tantsisime hiliste öötundideni ja meie Marka tõdes, et taani poisid on tegelt ka suured tantsulõvid!
Kift oli see, et meie pallimängude õppejõud lubas eesti sõpradel tunnist osa võtta. Seega pooled osalejad olid eestlased, naljakas oli kuulda, et keegi su selja taga räägib eesti keeles - fantastiline tunne!
Reedel peale tunde sõitis Elina Alborgi Taavi juurde! Raili + eesti gäng põrutasid autoga ühte teise linna (Aarhus), kus toimus suur festival. Vanalinn oli paksult rahvast täis, iga nurga peal oli väike välipoeke või muusik. Mõnus oli tsillida, jalutada ja natuke ka šopata. Ostsime õhtusöögiks üli-mega suure pizza. Te ei kujuta ette, kuidas pizzapoiss, seda õhtusööki meile oma ühe näpu peal keerutas ja õhku viskas - suurepärane!
Täna hommikul sai jällegi šopatud ja lõunaaeg sõitsid sõbrad kodu poole tagasi!
Kohe, kohe algab Taani-Rootsi jalgpalli mäng. Kõik taanlased ootavad seda väga, üles pannakse suur ekraan - tulemas suuremat sorti kaasaelamine!

No comments: