Wednesday, September 5, 2007

S.Õ.D.A

See nädal on olnud meeletult äge!
Esmaspäev ronisime esimest korda väljas tehiskaljudel. Alguses tundus uskumatu, et on võimalik mööda sirget seina taeva poole küündida - raske oli, aga kui tippu jõudsime, siis tunne oli võimas. Ülevalt avanes kaunis vaade ja peas vilkusid mõtted minna mõnda suuremat mäge vallutama:)
Teisipäev oli testipäev! Algas 30kg kangi tõstmisega ja pärast selgus, et meie kangil oli kogemata jäänud 5kg rohkem:) Edasi suundusime jooksma lühidistantsi aja peale, siis mõõdeti meie hüppevõimet, -kiirust, painduvust ja kätelihaste vastupanuvõime. Testipäev lõppes 2400m jooksuga, loomulikult aja peale. Lõpetasime keeled vestil, kuid olime rahul sooritatud tulemustega ning tõdesime, et oleme ikka tõelisesse spordikooli sattunud.
Tänane päev oli ka lahe, sest käisime esimest korda kanuudega järve peal ja õppisime manööverdama. Kanuude viimine alla järve äärde polnud just kergete killast, teised olid juba ammu vee peal, kui meie, kleenukesed eesti tüdrukud, pärale jõudsime:) Sõit oli mõnus, sest siin on kaunis loodus ja järvelt avaneb imeline vaade armsale Viborgile. Homme hommikul ootab meid ees päästmiskoolitus, mis tähendab, et läheme riietega vette ja päästame teisi. Norra reisiks peab ju korralikult valmistuma, sest seal pole enam aega õppida.
Õhtul oli meil SÕDA! Otseses mõttes sõda. Ehitasime suurde saali lahinguvälja ja võistkonnad hakkasid üksteist paberkuulidega pommitama. Põnevust ja nalja jätkus viimaste sekuntiteni:)
Umbes tunni päras suundume õue magama, et testida magamiskotte, mis meile koolist laenati Norra tripi jaoks. Loodame, et on soe, sest Norras magame kõik viis ööd väljas - yes, nii äge, ei jõua seda reisi ära oodata!

No comments: