Saturday, September 1, 2007

Ratastega peole!

Lisaks iga hommikustele laulmistele ja koorilaulule, on meil võimalus kaasa lüüa ka bändis. Raili on ülivaimustuses viimasest, ta poleks osanud sellest unistatagi:) Esimene proov oli nii, nii kift: 7 erinevat instrumenti, suured kõlarid, mikrid ja särki värki. Elina lubas järgmine nädal meiega ühinenda.
Iga neljapäeva õhtu möödub meil karaokebaaris. Taanis minnakse peole jalgrattastega, hoolimata sellest, et tüdrukutel on kõrged kontsad, miniseelikud ja linna jõudmiseks, peame kihutama läbi kottpimeda metsa.
Eile läks Elina Alborgi (80 km Viborgist), aga see minek ei olnud üldsegi nii lihtne. Bussiväljumiseni oli jäänud 20 min, kui Elina avastas, et ta rattaluku võti on kadunud (rattaga pidi ta jõudma bussijaama), ta pööras meie toa teistpidi, aga ei leidnudki seda. Siis jooksis ta meeleheitlikult mööda koridore ringi, et leida inimene, kes viiks autoga ta bussijaama.. Viimaks leidis ta noormehe, kellel oli auto ja kes samuti hakkas sõitma Alborgi. Juhuu.. Elina jõudis õnnelikult autoga peigmehe juurde!
Mina, Raili, ootan põnevusega Elinat tagasi, et kuulda nädalavahetuse uudiseid:)

No comments: