Saturday, September 1, 2007

Raili Viborgis, Elina Aalborgis!

Mainin kohe ära, et igatsen natuke Raili järgi, sest nii harjunud temaga koos olema koguaeg ja tore oli näha, et ta vahepeal blogi on kirjutanud.
Elina Aalborgis. Olin parasjagu Aalborgi sisse sõitnud, kui Taavi helistas ja teatas, et ära parem tulegi, sest ta ei saanud oma korterivõtmeid kätte, kuna see koht oli juba suletud. Mind haaras päris kõhe tunne, sest mul oli suur spordikott, vihma sadas..Taavile soovitati kõige odavamat hotelli 600 dkk öö, päris odav, või mis?
Saime siis Taaviga kokku ja Martin, minu koolikaaslane, oli väga abivalmis ja pakkus, et lähme ikka uurime, et ehk elab seal korteris juba keegi sees. Ja õnneks olid siin kaks Erasmuse tudengit Poolast, kes meid lahkelt sisse kutsusid. Seadsime ennast mõnusalt sisse ja tegime ka väikese video korterist: http://www.youtube.com/watch?v=rRrHLrPZckk
Täna käisime Taaviga linnas tuuritamas, lihtsalt vapustav, siin tahaks elada! Meeletult poode, baare, pubisid, palju huvitavaid inimesi ja ilus arhitektuur..Nüüd seame sammud ühele Erasmuste peole, kuhu poolakad meid kaasa kutsusid.
Kallid Railile, kes Viborgis, homme näeme!

No comments: