Wednesday, November 14, 2007

Theme week!

See nädal on meil iseseisvatöö nädal: tudengid on jaotatud 12kesi gruppidesse ja ilma õppejõudude juhendamiseta teeme palju sporti. Reedel on tulemas neljal alal võisltlused (rühmvõimlemine, võrkpall, ujumine, orienteerumine), milleks praegu hommikust hilisõhtu tundideni harjutame.
Alguses tundus, et lihtne nädal ootab ees, aga kaugel sellest – puhkeaega ei ole üldse, kõik on nii võiduhimulised, et kasutavad iga hetke oma võistkonna paremaks muutmiseks. Väsimus on täiega peal, Raili jäi näiteks eile saali põrandal trenni jooksul magama.
Samas on tore oma grupiliikkmeid rohkem tundma õppida, kes kuidas käitub erinevates situatsioonides. Mõne päeva jooksul on olnud juba pisaraid, solvumisi, aga samas ka palju nalja ning rõõmu! Naerame kõht kõveras, kuidas noormehed rühmvõimlemises hüppeid ning tantsuliigutusi teevad. Võrkpallis mõni inimene kardab nii jubedalt palli, et suleb kätega silmad, kui vise tema poole tuleb – kuis siis nii me mängida saame?! Oleme küll kõik erinevd, aga peame end ühise grupina tundma ja lõppvõistlusel endast parima andma.
Hoidkem meile pöialt, et reedel sujuks kõik suurepäraselt!

No comments: