Sunday, November 11, 2007

Meie päev!

Neljapäeval oli väga eriline päev - rahvusvaheline spordipäev, mida organiseerisid kõik välistudengid. Ettevalmistusprotsess oli pikk ja põhjalik, lõunamaalastega sai maha peetud tulisi vaidlusi, kuidas see päev välja peaks nägema. Saime hea koostöö kogemuse võõramaalastega.
Ennelõunat oli nelja riigi (Eesti, Brasiilia, Keenia, Columbia) töötoad, kus toimusid erinevad tegevused. Enamus tubades olid tantsud, aga Eesti erines teistest täiesti. Tegime valmis raja, mida inimesed pidid läbima kinnisilmi enda seast valitud liidri juhandamisel. Meie juurest käis läbi neli gruppi ja huvitav oli näha erinevaid juhtimisstiile. Mõni juht andis näpunäiteid iga cm peal, teine usaldas rohkem oma meeskonda - nii käib see ka elus..
Lõuna ajal oli ärevus sees, sest iga hetk pidid emad jõudma. Raili ja Elina emad tulid koos tütrekestega külla, kusjuures nad kohtusid esimest korda Tallinna lennujaamas, selle organiseeeisime muidugi meie. Ja kohale nad jõudsid...:)
Pealelõunat toimus vägev maastikumäng eestlaste eestvedamisel.
Hiljem saime õppida Capoeirat (Brasiilina rahvustants) ja Columbia ringtantsu, seal lõid aktiivselt kaasa ka meie emad.
Päev lõppes autasustamise ja hoogsate Brasiilia rahvatantsudega. Kokkuvõtvalt võib öelda, et selles päevas oli palju tantsu, sest see lihtsalt on lahutamatu osa Ladina-Ameerika kultuurist. Hea oli seista kõigi taanlaste ees, kui nad meile plaksutasid, mis oli tänutäheks toreda päeva eest!

No comments: