Thursday, December 6, 2007

Politseikatsed!

Päris hull päev! Meie koolis õpivad tudengid, kes tahavad kunagi politseinikeks saada ning siinsed füüsilised tegevused loovad neile head eeldused politesikooli minekuks. Oleme siin juba neli kuud trenni teinud ja täna olid eelkatsed tulevastele politseinikele, kust ka meie pidime osa võtma.
Uhh, päev algas aja peale ujumisega (200m). Meie, Eesti tüdrukud, tihti suplemas ei käi, seega 8x25m nii kergelt ei tulnudki. Natuke ebamugav oli see, et meid pandi ühele rajale ujuma, kuigi nad seda ei arvestanud, et oleme suht ühe kiired. Nii me siis togisime üksteist käte ja jalgadega, võideldes tulihingeliselt lõpuni. Meie ajad mahtusid katsete piiridesse – juhhei! Naljaks oli see, et mõned noormehed ületasid lubatud ajalimiidi.
Otse ujumast tõttasime spordisaali, et teha kõhulihaseid, lõuatõmbamist, spritjooksu, tõsta kangi ning kõike seda aja peale. Meie tulemused olid teiste silmis üllatavalt head, sest keegi ei uskunud, et me suudame teha need katsed peaaegu maksimum punktidele.
Võimlast läksime otsejoones staadionile, 2400 meetrit (6x400) jooksma. Keel vestil, kuid sära silmis, jooksime ühes tempos terve maa. Ei saa mainimata jätta, et kiireim poiss tegi meile kahe ringiga pähe.
Pärastlõunal vurasime, läbi vihma ja muda, jalgratastega 12 km künklikul teel (üles-alla-üles).
Täna oli üsna raske päev, kuid homme veel hullem, kuid sellest juba järgmises blogis.

No comments: